Foto: Politie Drechtsteden-Buiten

De politie heeft een 15-jarige Papendrechter binnen twee dagen tweemaal betrapt op rijden zonder rijbewijs, zo heeft de politie dinsdag 8 januari bekendgemaakt. Zondag 6 januari kreeg de politie een melding over jongeren die aan het crossen waren op bedrijventerrein Nieuwland Parc in Alblasserdam.

Ter plaatse trof de politie een groep jongeren aan. Zij kregen van de agenten een waarschuwing, bij een volgende melding zou er direct een bekeuring worden uitgedeeld. Enige tijd later kreeg de politie opnieuw een melding over crossende jongeren op het bedrijventerrein. Opnieuw werden de jongeren aangetroffen. Een 15-jarige jongen uit Papendrecht was aan het crossen op een bromfiets. Na controle bleek deze jongen niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Hiervoor is proces-verbaal opgemaakt.

Uit verdere controle bleek dat de jonge Papendrechter een dag eerder, zaterdag 5 januari, ook een bekeuring had gekregen voor rijden zonder rijbewijs. Hierop is in overleg met de hulp Officier van Justitie besloten om de bromfiets in beslag te nemen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie