De twaalfde editie van de DrechtstadLoop vindt op zondag 4 november plaats. Honderden lopers zullen die dag deelnemen aan de verschillende afstanden van de loop.

De start en de finish zijn voor alle onderdelen op het Statenplein in Dordrecht. Het parcours van de DrechtStadLoop (halve marathon) ligt geheel op het Eiland van Dordrecht en gaat vanuit de binnenstad via Oud-Krispijn, Crabbehof en Wielwijk naar het zuidelijkste puntje van Dordrecht en daarna langs Sterrenburg, via Dubbeldam, Stadspolders en de Wantijdijk weer terug naar de finish.

Elk jaar verbindt de DrechtStadLoop zich aan een goed doel. Ook dit jaar zal er geld ingezameld worden voor het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Het geld is bestemd voor een voet- en handmassage voor mensen met kanker die een chemokuur hebben ondergaan.

Tijdens de DrechtstadLoop zijn er afstanden van 3, 5 en 10 kilometer, tevens zijn er een bedrijvenloop en een halve marathon. Kinderen kunnen deelnemen aan de puppyrun van 300 meter of de Jeugdloop van 1 kilometer. Na afloop krijgen alle kinderen een medaille.

Kijk voor meer informatie en deelname op de website van de DrechtstadLoop.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie