Foto: Qmusic

De Zwijndrechtse zangeres Davina Michelle heeft vrijdag 11 januari muziekgeschiedenis geschreven. Ze is de meest succesvolle solozangeres ooit in de Top40. Met het nummer ‘Duurt Te Lang’ staat ze al 11 weken op nummer 1 in de hitlijst.

Met het record laat ze vorige recordhouders ‘My Heart Will Go On’ van Celine Dion (1998) en ‘Happiness’ van Alexis Jordan (2011) achter zich, die beiden 10 weken op 1 stonden. De Zwijndrechtse zangeres ontving vrijdag een award uit handen van Domien Verschuuren. Verschuuren is sinds dit jaar de presentator van de hitlijst. De Top40 is tevens sinds dit jaar op een andere radiozender te horen, Qmusic zendt de lijst iedere vrijdag tussen 14.00 en 18.00 uur uit.

Als Davina Michelle vrijdag 18 en vrijdag 25 januari opnieuw op nummer 1 staat, dan sleept ze een volgend record in de wacht. Ze pakt dan ook het record voor meest succesvol Nederlandstalig lied. Dit record is nu nog in handen van Marco Borsato, hij stond met ‘Dromen zijn Bedrog’ 12 weken lang op nummer 1.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie