De gemeente Zwijndrecht organiseert een burgertop over de toekomst van de gemeente. Tijdens de bijeenkomst kunnen inwoners meedenken over de toekomst. Er wordt onder andere gesproken over de ontwikkelingen tot een gemeente waar het prettig wonen, werken en verblijven is. De burgertop wordt donderdag 17 januari gehouden in het Spektakel.

“Zwijndrecht in 2040, dat is ver vooruit kijken en ontzettend belangrijk. De gemeente wil flexibel kunnen inspelen op veranderingen om in Zwijndrecht prettig te wonen, werken en recreĆ«ren. Daarom vindt de gemeenteraad het belangrijk wat de inwoners nodig hebben in de toekomst.”, aldus de gemeente. Tijdens de gesprekken over de toekomst wordt onder andere gesproken over de voorzieningen in Zwijndrecht, plekken voor jeugd en ouderen, vormen van vervoer en andere onderwerpen.

Alle inwoners zijn welkom om mee te praten. De gesprekken tijdens de burgertop worden deskundig begeleid. De bijeenkomst vindt donderdag 17 januari plaats van 20.00 tot 22.00 uur in het Spektakel aan het Norderstedtplein. Inwoners wordt gevraagd om zich vooraf aan te melden via griffie@zwijndrecht.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie