Foto: Albert Schweitzer ziekenhuis

Het Albert Schweitzer ziekenhuis is een actie begonnen om een zo hoog mogelijke donatie op te halen voor de kinderafdeling van het ziekenhuis. Op de kinderafdeling staat een levensgrote knuffel van Meneer De Uil. De knuffel vormde samen met een poppenkast, handpoppen en leesboekjes van De Fabeltjeskrant eind april een schenking van Plus Doesburg.

“We waren er superblij mee voor onze patiëntjes, maar we wisten toen al dat de grote knuffel niet op de afdeling zou mogen blijven omdat die op den duur een hygiënerisico wordt. “, aldus het ziekenhuis. De kinderafdeling wil nu de knuffel, met instemming van Plus Doesburg, cadeau doen aan een bedrijf of persoon die de hoogste donatie wil doen aan de kinderafdeling. Met de donatie gaat het ziekenhuis speelgoed aanschaffen voor de opgenomen kinderen.

Tot vrijdag 14 juni kunnen mensen een bod mailen naar reactie@asz.nl. Vrijdag wordt bekeken wie de hoogste bieder is. De donatie loopt via het Vriendenfonds van het ziekenhuis, dat een ANBI-status heeft. Een donatie is hierdoor fiscaal aftrekbaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter