Foto: Politie Dordrecht / Wijkagent Gaab Koppel (Twitter: @POL_Koppel)

Iedere maandagochtend zet 078Vandaag het nieuws van het afgelopen weekend voor je op een rij. Zo ben je direct op de hoogte van het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen.

Vrijdagavond 15 februari
– Dr. Sjarlot Kooi is vrijdag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Zij kreeg de onderscheiding bij haar afscheid uit het Albert Schweitzer ziekenhuis.
– FC Dordrecht heeft vrijdagavond een ruime nederlaag geleden tegen Sparta [Via Krommedijk360].
Burgemeester Kolff, burgemeester Aboutaleb en politiechef Paauw waren tevens aanwezig bij de wedstrijd. Zij zaten op de tribune.

Zaterdag 16 februari
– Vier mannen uit Zwijndrecht zijn aangehouden vanwege een ernstige mishandeling in Dordrecht. Een vijfde verdachte is nog niet aangehouden, zijn identiteit is al wel bekend.
– De politie heeft een aantal families weggestuurd van de Dordtse markt. De families hebben geen vaste woon- of verblijfplaats en wilden zonder vergunning muziek maken op de markt.
– Een zeer dronken man heeft zaterdagavond scooters en fietsen omgegooid in het centrum van Dordrecht. De man is aangehouden.

Zondag 17 februari
Twee mannen uit Frankrijk zijn aangehouden bij Dordrecht. Zij konden zich niet legitimeren en hadden 25.000 euro contant geld bij.
– Een rijstrook van de Merwedebrug (N3) is zondag overdag afgesloten geweest vanwege werkzaamheden.
– De politie heeft zondagmiddag een alcoholcontrole uitgevoerd in Alblasserdam. Hierbij zijn geen overtredingen aangetroffen.
– Een brommobiel raakte van de weg en kwam in een greppel terecht in Dordrecht.
– De brandweer is zondagavond uitgerukt voor een brandende afvalcontainer bij winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie