Foto: Politieagent Ton Brouw (Twitter: @POL_Brouw)

Iedere maandagochtend zet 078Vandaag het nieuws van het afgelopen weekend voor je op een rij. Zo ben je direct op de hoogte van het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen.

Vrijdagavond 22 juni
– Een 28-jarige homoseksuele man is vrijdagavond mishandeld in het centrum van Dordrecht. Drie jongeren scholden de man uit, waarna zij hem mishandelden.

Zaterdag 23 juni
Een Dordtenaar is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden in Bergen op Zoom. De man had een winkeldeur vernield.
– Een 18-jarige jongen is zaterdagochtend aangehouden in Dordrecht. Een dag eerder was hij gezien met een pistool. Bij zijn aanhouding had hij het wapen bij, het bleek een luchtdrukpistool te zijn.
– De politie heeft zaterdag een hennepkwekerij aangetroffen in Heerjansdam.
– Een Zwijndrechter heeft zaterdagavond per ongeluk een spouwmuur in brand gestoken tijdens het uitroeien van mieren.
– Een persoon is zaterdagavond aangehouden voor het betalen met vals geld op de Dordtse kermis.

Zondag 24 juni
– Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag een zeer dronken minderjarige jongen aangetroffen in Papendrecht.
– De politie heeft zondag bemiddeld in een relationele ruzie. Hierbij hebben agenten een omgangsregeling weten te treffen voor de hamsters.
– Een dronken bestuurder is zondagmiddag van de A16 gehaald. Hij reed 40 kilometer per uur, waar 100 kilometer per uur de maximum snelheid is.
– Zondag is er opnieuw met vals geld betaald op de kermis in het centrum van Dordrecht. Het ging om een vals biljet van 50 euro.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie