Foto: Jordy Nijenhuis / Drecht Media

Iedere maandagochtend zet 078Vandaag het nieuws van het afgelopen weekend voor je op een rij. Zo ben je direct op de hoogte van het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen.

Vrijdagavond 15 juni
– Vrijdagavond brak er een flinke woningbrand uit in de Dordtse wijk Krispijn. Er was niemand aanwezig in de woning.
– Rijkswaterstaat heeft het hele weekend werkzaamheden uitgevoerd aan de A16 richting Dordrecht. Tussen Hendrik-Ido-Ambacht en Dordrecht waren er minder rijstroken beschikbaar. Ook waren er afritten en een oprit afgesloten.

Zaterdag 16 juni
Drie Alblasserdammers zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden na een inbraak in een schuur in het Damdorp.
– Alblasserdammer Alfred Bikker heeft zaterdag de titel ‘Beste Klusvader van Nederland’ in de wacht gesleept.
– Zaterdag is de kermis in het centrum van Dordrecht van start gegaan. Door de kermis en zaterdagdrukte liep het verkeer in het centrum en in parkeergarages compleet vast.
– Een 23-jarige Dordtenaar is zaterdagavond aangehouden wegens het dealen van harddrugs.

Zondag 17 juni
– De politie heeft in totaal vier automobilisten aangehouden wegens rijden onder invloed in Dordrecht. Eén van de bestuurders had een ongeval veroorzaakt.
– Een spookrijder heeft in de nacht van zaterdag op zondag een frontale botsing veroorzaakt op de afrit van de A16 naar de N3.
Een weginspecteur van Rijkswaterstaat is zondagmiddag bijna aangereden op de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht. Meerdere weggebruikers negeerden het rode kruis boven de rijstrook.
– Zondagavond is er een overval gepleegd op een tankstation aan de Merwedestraat in Dordrecht. De dader heeft een nog onbekend geldbedrag buit gemaakt.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie