In het onderzoek naar de bedreiging en mishandeling in Dordrecht op 31 maart en 1 april zijn vier nieuwe aanhoudingen verricht. Al eerder werden twee jongens van veertien en zestien jaar opgepakt. Afgelopen weekend volgde de aanhouding van een 21-jarige Dordtenaar. Maandag 9 april zijn nog eens drie Dordtenaren aangehouden, in de leeftijd van 18 tot 20 jaar.

Het team dat het onderzoek naar de mishandelingen leidt, sluit meer aanhoudingen niet uit. De slachtoffers hadden allebei een afspraak gemaakt via dating Grindr en werden afzonderlijk van elkaar door een grote groep belaagd. Een man werd in elkaar geslagen op de Smitsweg. De andere man werd de nacht erna achterna gezeten en bijna mishandeld op de Schenkeldijk.

De politie is op zoek naar getuigen van deze twee incidenten. Zowel de Smitsweg als de Schenkeldijk zijn ’s avonds redelijk verlaten gebieden. Alle informatie is dan ook meer dan welkom. Heeft u iets gezien dat kan helpen in het onderzoek? Bel dan met 0900-8844.

Ook het team van Roze in Blauw, het aanspreekpunt voor lesbiënnes, homo’s, biseksuelen en transgenders (LHBT) binnen én buiten de politie, is bereikbaar voor informatie, op telefoonnummer 0800-7444477 (24/7 bereikbaar). Informatie kan ook anoniem worden vermeld via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie