Vrijdagavond 10 mei en in de nacht op zaterdag 11 mei wordt er op diverse plekken in de regio aan de weg gewerkt. Wij zetten de werkzaamheden in de regio op een rij:

N3 richting Papendrecht
De N3 richting Papendrecht is dit weekend gedeeltelijk afgesloten. De weg is tussen de aansluiting met de A16 en de afrit Sterrenburg dicht tot maandagochtend 05.00 uur. Ook afrit 20 van de A16 naar de N3 richting Papendrecht is dicht.

Meer over deze werkzaamheden

A16 richting Rotterdam
Rijkswaterstaat werkt drie avonden en nachten aan de A16. Deze is vrijdag-, zaterdag- en zondagavond afgesloten vanaf 21.00 uur, het gaat hierbij om het stuk weg tussen Hendrik-Ido-Ambacht en Rotterdam. Ook de Van Brienenoordbrug is dicht. De werkzaamheden eindigen op wisselende tijden.

Meer over deze werkzaamheden

Beneluxtunnel (A4) richting Vlaardingen
Verkeer richting Den Haag wordt vanwege de werkzaamheden aan de A16 omgeleid via de A15 en A4. Hier wordt alleen ook aan de weg gewerkt. Het gaat hier om ongeplande spoedwerkzaamheden. Vrijdagochtend 10 mei vond er een vrachtwagenbrand plaats in een tunnelbuis, waarbij de tunnelbuis beschadigd is geraakt. Er blijft één tunnelbuis richting Vlaardingen open voor het verkeer. Rijkswaterstaat verwacht weinig verkeersproblemen.

Werkzaamheden in Dordrecht
Ook in het centrum van Dordrecht wordt er aan de weg gewerkt. De gemeente laat werkzaamheden uitvoeren aan de Achterhakkers en de Transvaalstraat. De wegen zijn hierbij afgesloten. De werkzaamheden beginnen vrijdagavond 10 mei om 20.00 uur.

Meer over deze werkzaamheden

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter