Rijkswaterstaat voert in juni onderhoudswerkzaamheden uit op de snelweg A16 vanuit Rotterdam richting Dordrecht. Daarom zijn er minder rijstroken beschikbaar voor het verkeer.

Van vrijdag 15 juni 22.00 uur tot maandag 18 juni 05.00 uur vinden er werkzaamheden plaats tussen knooppunt Ridderkerk-Zuid en Dordrecht. De snelweg A16 blijft daarbij gedeeltelijk open. Voor verkeer vanuit Rotterdam richting Dordrecht zijn er minder rijstroken beschikbaar. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

Gedurende de werkzaamheden zijn de toe- en afrit van en naar Zwijndrecht afgesloten. Dit geldt ook voor afrit 21 naar Dordrecht-Centrum op de parallelrijbaan. Op de hoofdrijbaan blijft afrit 21 naar Dordrecht-Centrum wel open. Verkeer vanuit Rotterdam richting Zwijndrecht gebruik maken van afrit 23 Hendrik-Ido-Ambacht. Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Tevens zijn er werkzaamheden van vrijdag 22 juni 22.00 uur tot maandag 25 juni 05.00 uur. Dan is alleen afrit 21 naar Dordrecht-Centrum op de hoofdrijbaan afgesloten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie