Foto: Google Streetview

Rijkswaterstaat organiseert twee informatiebijeenkomsten voor bewoners en ondernemers over de werkzaamheden aan de N3 en de Wantijbrug. De bijeenkomsten worden gehouden in Dordrecht en in Papendrecht.

De Wantijbrug wordt volgend jaar gerenoveerd en voorzien van een nieuwe brugklep en nieuw bewegingswerk. Het groot onderhoud aan de N3 start in het tweede kwartaal van 2020 en duurt twee jaar. De weg krijgt een nieuwe fundering en nieuw asfalt.

Tijdens de informatiebijeenkomst kunnen belangstellenden op ieder gewenst moment binnenlopen. Per project staat een aantal tafels over thema’s als planning en hinder. Hier kunnen bezoekers informatie vragen aan medewerkers van Rijkswaterstaat en de gemeente Dordrecht. Tijdens de bijeenkomst worden twee presentaties gegeven, de eerste wordt om 18.00 uur gegeven en de tweede om 19.00 uur.

Beide informatiebijeenkomsten duren van 17.30 tot 20.30 uur. De bijeenkomst in Dordrecht wordt dinsdag 20 november gehouden in de Duurzaamheidsfabriek aan de Leerparkpromenade 50 in Dordrecht. De bijeenkomst in Papendrecht zal donderdag 22 november plaatsvinden in het gemeentehuis aan de Markt 22.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie