De genomineerden van de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2017 zijn op maandag 13 november bekend gemaakt tijdens een uitzending van RTV Rijnmond. Onder andere sportwethouder Adriaan Visser van Rotterdam reikt de awards op maandagavond 11 december uit aan de sportvrouw, sportman, sportploeg, sporttalent, sportvrijwilliger en sportcoach van 2017.

O&O-turner Bart Deurloo is genomineerd in de categorie ‘Sportman van 2017’. Deurloo neemt het in de categorie op tegen Feyenoorder Karim El Ahmadi en hockeyer Seve van Ass. Gertjan van der Linden is genomineerd als ‘Sportcoach van 2017’. De in Dordrecht geboren en tegenwoordig in Hendrik-Ido-Ambacht woonachtige bondscoach Nederlandse vrouwenteam rolstoelbasketbal neemt het op tegen Ronald Jaarsma en Giovanni van Bronkhorst. Jaarsma is coach van honkbalploeg Curaçao Neptunus. Van Bronkhorst is de trainer van Feyenoord.

Ook de in Dordrecht geboren wielrenster Lucinda Brand maakt kans op een prijs, zij kan op 11 december uitgeroepen worden tot ‘Sportvrouw van 2017’. Roeister Marieke Keijser en wielrenster Chantal Blaak zijn ook genomineerd voor de prijs. Tot slot maken ook de dames van Sliedrecht Sport kans op een prijs. Zij zijn namelijk genomineerd als ‘Sportploeg van 2017’. In hun categorie nemen zij het op tegen Feyenoord en Curaçao Neptunus. Bart Deurloo, Gertjan van der Linden en de dames van Sliedrecht Sport moeten het in hun categorie dus allemaal opnemen tegen onder andere Feyenoord.

Maandag 11 december worden de sportprijzen uitgereikt. Je stem uitbrengen voor de sportawards kan via deze link.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie