De nieuwe koers van Bibliotheek AanZet heeft in 2018 voor nieuwe leden en veel bezoekers gezorgd. In de vestigingen van de bibliotheek werden vorig jaar 2400 activiteiten georganiseerd, waar ruim 40.000 bezoekers op af kwamen.

“Het is fantastisch om te zien wat er in al onze gemeenten georganiseerd wordt. In de bibliotheek, op scholen en in samenwerking met allerlei partners.” aldus Ankie Kesseler, directeur-bestuurder van de Bibliotheek AanZet. “We zien dat steeds meer mensen ons weten te vinden, om Nederlands te leren of digitaal vaardiger te worden. Ik ben echt trots.” Het aantal leden van Bibliotheek AanZet steeg in 2018 licht, ruim 109.000 inwoners van het werkgebied met dertien gemeenten zijn lid.

Sinds 2016 heeft de Bibliotheek AanZet de koers ingezet naar de ontwikkeling van een eigentijdse bibliotheek. Een bibliotheek waar iedereen terecht kan voor zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Ook worden er veel activiteiten georganiseerd. De collectie blijft nog steeds van waarde, ook ter ondersteuning van de activiteiten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie