Het Kids and Cars Evenement heeft zaterdag 13 april in totaal 14.500 euro opgehaald voor goede doelen. Het evenement werd georganiseerd door Tafelronde 140 Alblasserwaard. Kids and Cars is een toertocht met een groot aantal exclusieve (sport)auto’s waarbij kinderen die het minder goed hebben en kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten verblijven als passagier meegenomen worden.

Tijdens de rondrit reden onder andere een Porsche 911 Cabrio, Mercedes AMG GTS Edition One, Ferrari 458 Spider, Ferrari F430 en Lamborghini Huracan mee. De tocht ging door de gemeenten Alblasserdam, Molenwaard, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht.

De (financiële) meeropbrengst van de tocht komt volledig ten goede aan een goed doel, dit jaar was de Liedjesfabriek het goede doel. Bij de Liedjesfabriek voelen zieke kinderen zich even beter. Met een mobiele studio zoeken zij kinderen op, zelfs aan hun bed. Samen schrijven ze een lied en nemen dit op. Ook wordt er een videoclip opgenomen. Tafelronde 140 overhandigde zaterdag een cheque ter waarde van 12.500 euro aan de Liedjesfabriek. Tevens werd er 2000 euro gedoneerd aan Stichting Ambulancewens.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie