Op 8 november organiseert Baanbrekend Drechtsteden de jaarlijkse werkgeversbijeenkomst. Voor het tweede jaar op rij worden dan tevens de Social Impact Awards uitgereikt.

Het realiseren van ‘social impact’ speelt een steeds belangrijkere rol bij ondernemingen in de Drechtsteden. Met de Social Impact Award by Baanbrekend Drechtsteden wordt de ondernemer met de grootste maatschappelijke relevantie in het zonnetje gezet.

Een onafhankelijke vakjury bepaalt welke ondernemer de Social Impact Award in de wacht sleept. Juryvoorzitter Peter Heijkoop, Portefeuillehouder Werk & Inkomen van de Drechtsteden: “Ik ben heel blij met alle sociale ondernemers in onze regio. En dat mogen er nog meer worden. Sociaal ondernemers zijn onmisbaar, omdat zij ook mensen met een arbeidsbeperking aan een baan helpen, ofwel mensen die anders aan de kant staan. Het hebben van werk biedt voor deze mensen een goede basis om een zelfstandig(er) bestaan op te bouwen en actief aan de samenleving deel te nemen”.

Nieuw dit jaar is de publieksprijs. Het grote verschil ten opzichte van de vakjuryprijs is dat de ondernemer wint die de meeste stemmen krijgt van het publiek.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie