Winkelketen Action opent naar verwachting in het voorjaar van 2019 een vestiging in winkelcentrum De Schoof in Hendrik-Ido-Ambacht. De komst is bijna rond, maar nog niet definitief. De discountwinkel lost met de komst een groot deel van het leegstandsprobleem op.

Naast de komst van de Action moet uitbreiding van de Jumbo vierkante meters gaan vullen in het winkelcentrum. Hiervoor moeten nog plannen gemaakt worden. Action zal een oppervlakte krijgen van 1100 vierkante meter. Voor de komst van de Action zullen er verschillende aanpassingen worden gedaan aan het winkelcentrum. Tevens zal Jewelstore verhuizen naar een andere plek in het winkelcentrum.

Waar het nu mogelijk is om geheel rond het midden van het winkelcentrum te lopen, zal dit in de toekomst niet meer mogelijk zijn. Het winkeloppervlakte van de Action zal namelijk een deel van de doorgang in beslag nemen, daarom zal er een nieuwe doorgang worden gemaakt in het midden van het winkelcentrum. Vanaf de voorzijde van het winkelcentrum is het in de toekomst alleen mogelijk om via één zijde naar de achterzijde te lopen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie