De 71-jarige Dordtse zangeres Noble is vrijdagavond 14 september te zien in de finale van The Voice Senior. Bij de blind audition kreeg zij een staande ovatie van de vijf juryleden van het RTL4-programma.

Noble koos voor het team van coach Angela Groothuizen. Ook Zwijndrechter Lou Prince nam deel aan het programma koos voor haar team. Hij viel in de knockouts af. Per team mochten er twee talenten door, Noble was één van de gelukkigen.

Vrijdagavond nemen de acht overgebleven kandidaten het tegen elkaar op in de finale van het programma. Coaches Angela Groothuizen, Ilse DeLange, Marco Borsato en Gerard Joling & Gordon moeten ieder één talent wegsturen. Kijkers mogen daarna stemmen op hun favoriete kandidaat van de vier overgebleven finalisten.

De uitslag van The Voice Senior is niet in het programma zelf te zien, maar in RTL Late Night. Aan tafel bij Twan Huys wordt bekendgemaakt wie de winnaar is van The Voice Senior. De winnaar mag een EP maken en zal tevens op het podium staan tijdens het ‘Muziekfeest van het Jaar’ in de Ziggo Dome.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie