Kinderen van de christelijke kindcentra De Notenbalk, Het Akkoord en De Rank van PIT kinderopvang & onderwijs voeren woensdagavond 17 april een nieuwe editie van Passion4kids op. Iedereen kan komen kijken naar de paasvertelling, er hoeft geen toegang te worden betaald.

Om 18.30 uur begint bij de Bethelkerk de tocht met het verlichte kruis. Degenen die met de tocht meelopen, zijn gegarandeerd van een plek op het Raadhuisplein waar een vak voor hen is gereserveerd. Wegens wegwerkzaamheden is het Raadhuisplein niet bereikbaar vanaf de rotonde van de Koninginneweg met de Willem van Oranjelaan. Bezoekers worden daarom verzocht zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen. Mocht het weer roet in het eten gooien, dan wordt er naar een vervangende locatie uitgeweken.

Passion4kids wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet van veel vrijwilligers en de steun van sponsoren. Daarnaast verkoopt PIT voorafgaand en na Passion4kids op het Raadhuisplein iets te drinken en iets lekkers waarvan de opbrengst ten goede komt aan Passion4kids. Qmusic-dj Mattie Valk, die is opgegroeid in Zwijndrecht, is dit jaar de verteller.

Passion4Kids is een variant op The Passion. Toevallig vindt de jaarlijkse paasvertelling dit jaar een dag later, donderdag 18 april, plaats in Dordrecht. Passion4Kids staat los van de organisatie van The Passion.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie