Op dinsdag 19 juni organiseert Baanbrekend Drechtsteden de Banenmarkt XXL. Deze vindt plaats in zalencentrum De Lockhorst in Sliedrecht, van 13.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens de banenmarkt krijgen werkzoekenden de kans om zich te presenteren aan meer dan 50 werkgevers uit de regio. Portefeuillehouder Werk & Inkomen, Peter Heijkoop, opent om 13.00 uur deze markt.

Het thema dat centraal staat tijdens de Banenmarkt XXL is ‘Anders denken: Waar liggen de kansen in de Drechtsteden?’ Deelnemers krijgen informatie over waar kansen en mogelijkheden liggen in de Drechtsteden op het gebied van werk. De aanwezige werkgevers hebben verschillende vacatures en/of opleidingstrajecten beschikbaar. Daarnaast worden onder andere mini-consulten gegeven over hoe het CV verbeterd kan worden.

Voor deze banenmarkt zijn meer dan 500 werkzoekenden met een kleine of een grote afstand tot de arbeidsmarkt uitgenodigd. De bedrijven die zich presenteren zijn actief in verschillende branches. Zo zijn er taxibedrijven aanwezig, diverse uitzendbureaus, technische bedrijven en organisaties die actief zijn in de zorg.

Baanbrekend Drechtsteden maakt het voor werkgevers aantrekkelijk om mensen met een uitkering of arbeidsbeperking in te zetten. Werkgevers kunnen bij de adviseurs van Baanbrekend kosteloos terecht voor werving en selectie van geschikte kandidaten en krijgen vrijblijvend advies op maat. Waar nodig zorgt Baanbrekend voor ondersteuning van kandidaten op de werkvloer of praktijkgerichte scholing.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter
Advertentie